Työmme tuloksia

Finnfacts has played a crucial role in our wide international media coverage for the past few years. The Finnfacts team is easy and fun to work with and they always deliver - even our highest wishes.

Tiina Liukkonen, Chief Communications Officer | SLUSH

Oilon on saanut Finnfactsin toteuttamien mediavierailujen kautta ammattitaitoisia toimittajia vieraakseen. Vierailu ovat käsitelleet Cleantech aiheita ja viestimme on ymmärretty hyvin. Toimittajakunta on ollut kiinnostunutta ja uteliasta. Olemme olleet tyytyväisiä näihin järjestelyihin.

Eero Pekkola, CEO, Oilon

Finnfacts on tuonut kultakin tiedealalta vieraaksemme keskeistä mediaa, esimerkiksi lääketieteen ja opettajakoulutuksen aloilta. Helsingin yliopiston tutkimus on saanut kansainvälistä mediatunnettuutta, erityisesti Kiinassa. Se vastaa hienosti yliopiston tavoitteita ja toiveita.

Hannamaija Helander, viestintäpäällikkö, Helsingin yliopisto

Messukeskus tukee työllään suomalaista osaamista ja hankkii Suomelle myönteistä kansainvälistä julkisuutta laajasti eri toimialoilla. Finnfactsin missio on täysin linjassa Messukeskuksen mission kanssa, joten yhteistyömme mediavierailujen järjestämisessä on ollut tehokasta ja molemmille hedelmällistä.

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, Messukeskus

Mediavierailulle osallistuneiden toimittajien artikkelit auttoivat meitä saamaan laajaa kansainvälistä medianäkyvyyttä ja huomiota. Finnfacts hoiti järjestelyt erinomaisesti.

Ville Valtonen, Head of Marketing, Reaktor

Olemme olleet tyytyväisiä Finnfactsin palveluihin. Toimittajavierailujen järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja Finnfactsin kanssa on helppo ja mukava tehdä yhteistyötä.

Ulla Hiekkanen-Mäkelä, johtaja, markkinointi ja viestintä, Tekes

Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin, on ilo työskennellä Finnfactsin kanssa!

Anniina Nurmi

Osallistuminen Finnfactsin mediavierailulle on tehokas tapa saada viestiä läpi kansainvälisessä mediassa. Toimittajat olivat ammattitaitoisia ja aktiivisia kyselemään minkä lisäksi järjestelyt sujuivat muutenkin erinomaisesti.

Tarmo Pipatti, toimitusjohtaja, Rakennusteollisuus RT ry